Toen ze nog zo klein waren

Ze zag mij groeien van puber naar moeder

Ik was 15 toen je bij ons kwam wonen. Je was maar een paar weken oud. Een kleintje, een kitten, net als ik. Ik heb je nog moeten zoeken in Buitenveldert en vond je uiteindelijk onder de stront ergens verderop. Je was een clowntje en altijd een vieze neus. 
Soms konden we uren over jou praten hoe grappig je was. 
Je zag me groeien van puber naar een moeder. Voor kinderen was je zo lief. Dat je om de haverklap werd opgetild en meters over de grond werd gesleept maakte jou niet uit. Toen de kids groter werden was je verplicht om mee te spelen in filmpjes voor musically en ‘vlogs’. 
Je ging mee met de tijd. 
Je was niet alleen lief voor kinderen maar ook voor opa en oma. ❤️ 
We gaan je allemaal heel erg missen lieve Gucci❤️

Dit vind je misschien ook leuk...